User Information hide move
Username:
Password:
We are a free and open
community, all are welcome.
Click here to Register
Navigator hide move
TOPIK TERKINI hide move
Scrolling blocks are disabled when arranging blocks
Online Users hide move

In total there are 7 users online :: 1 registered, 0 hidden and 6 guests.

Most users ever online was 47 on Sat Jul 12, 2014 11:41 am

Registered users: Google [Bot] based on users active over the past 5 minutes

Last Online hide move
In order to view the online list you have to be registered and logged in.



We are a free and open
community, all are welcome.

Click here to Register

Iklan 125x125 px hide move
 Announcements  hide move
[Forum Update] Album Gambar Sun Jan 03, 2010 7:32 pm
Salam.
sukacita saya maklumkan, album gambar sudahpun boleh digunakan di kampungfm.
setelah berpuluh2 kali percubaan untuk meletakkan album phpbb3 gagal,
aku ambil keputusan untuk gunakan album yg standalone ( sepatutnye kene register sekali lagi) . tapi....
Yang bestnya korang tak perlu untuk register/login kedua kali sebab aku dah bridgekan album ni dengan database kampungfm.
kini anda boleh leta... Read full articleRead full article
Cadangkan Contest/Pertandingan KampungFm.Com Tue Jan 19, 2010 4:27 pm
Assalamualaikum Warga KampungFM.Com

Untuk menjadikan Forum KampungFM lebih menarik,
aku nak mintak korang semua untuk mencadangkan pertandingan / contest untuk warga KampungFM ni.
Untuk menarik lebih ramai pengunjung kat sini, ni sememangnya satu alternatif yang agak baik...

Untuk hadiah bagi pertandingan ni... Barangan2 KampungFM akan diberikan....
Untuk permulaan, aku dah pun mempunyai 2 set pl... Read full articleRead full article
MEETING MODERATOR CB/FORUM/RADIO AKAN KEMBALI Mon Aug 23, 2010 3:16 am
Salam,
Just nak announce meeting kedua untuk Owner/Moderator CB/ Forum/ Radio akan dibuat tak lama lagi. So meh kumpul isu yg nak dibincangkan time meeting tu... korang semua leh kasi cadangan dan aku akan pilih isu2 yg patut dibincangkan time meeting nanti. Setakat ni isu2 ni yg aku nak bincangkan.

1. Pemilihan moderator CB baru (Panel semua kena kasi prepare list chatters tuk dilantik)
2. Stat... Read full articleRead full article
TAG TALI KAMPUNGFM! [2nd project KampungFM] Thu Jan 06, 2011 10:54 pm
UPDATED BY ASY 03-03-2011 SOLD OUT~~~~

[justify][size=150]Assalammualaikum wbt..

Alhamdullillah, tahniah dan syabas diucapkan kepada krew-krew yang terlibat (Mr admin, Mr aed, Mr cikmie, cik asy, dll) dalam ak...

Note! Please avoid using square braces '[ ]' in Announcements or News Posts...
Read full articleRead full article
Baju chatbox Mamak Sat Jul 06, 2013 8:25 pm
ahakzzz..

Assalamualaikum wbt..kpd seluruh warga kota mamak sekalian..
Berkenaan baju t-shirt mamak, design pilihan adalah seperti gambar di bawah.
[tahniah kpd Shalinda Ahmad Zakhan] :m135:

[center][img]http://i965.photobucket.com/albums/ae1...

Note! Please avoid using square braces '[ ]' in Announcements or News Posts...
Read full articleRead full article
 Site News Report  hide move
Local News Flash... Berita & Pengumuman
Second Order Baju KampungFM Thu Aug 19, 2010 6:36 am
Assalamualaikum,

[size=150]alhamdulillah, bersyukur kita sebab order pertama dah pun selesai.
sila rujuk topik ini untuk melihat 40 order pertama baju KampungFM:
...

Note! Please avoid using square braces '[ ]' in Announcements or News Posts...
Read full articleRead full article
Global News Flash... Berita & Pengumuman
Pengiklanan KampungFM Sat Jul 03, 2010 5:19 am
Pengiklanan KampungFM.Com

Assalamualaikum, alhamdulillah KampungFM kini akan membuka ruang iklan
untuk membantu dalam membangun dan mengekalkan forum agar terus berkembang maju.
Kami akan membuka ruang iklan ini kepada ahli KampungFM... Read full articleRead full article
 Unresolved/Bugs  hide move
Who is online Who is online
Who is online

In total there are 7 users online :: 1 registered, 0 hidden and 6 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 47 on Sat Jul 12, 2014 11:41 am

Registered users: Google [Bot]

:
Legend: Administrators, Global moderators, MOD CB KAMPUNG, Registered users

Birthdays Birthdays
Congratulations to: kambingman (30)

HAPPY BIRTHDAY!!


KampungFM.com wishes a very Happy Birthday to kambingman (30)! We pray for your happiness in life and excellent health all the time! May your dreams come true! CONGRATULATIONS!! ^^



CONGRATULATIONS

HAPPY BIRTHDAY!!


KampungFM.com wishes a very Happy Birthday to kambingman (30)! We pray for your happiness in life and excellent health all the time! May your dreams come true! CONGRATULATIONS!! ^^



Statistics Statistics
Total posts 70128 • Total topics 9446 • Total members 4702 • Our newest member wanzarif