Search found 2688 matches

Return to advanced search

Re: Isu Semasa - Wanita Anggap Diri Pahlawan Silam

comelnye dia..... :m042: :m042: :m042: :m042: :m042:
Author: asakura_yoe
Sun Oct 14, 2012 10:16 am
 
Forum: Isu Semasa
Topic: Isu Semasa - Wanita Anggap Diri Pahlawan Silam
Replies: 3
Views: 362

Re: BENARKAH DAP MENGHINA HUKUM ISLAM...???

letih main ga taik politik ni.... nak bandingkan ore dengan dia,....xpo lah bui ke dia... ni ade cerita baru kapal sing nak singkir pas kalau laksana wudud ni guano kiro...timbalan musyidin pas oyak gapo?? ni lah kalau jenis yang xpandang masa depe...xtahu arah mane ?? nok oyak ko abe nije lah...de...
Author: asakura_yoe
Wed Aug 15, 2012 5:07 am
 
Forum: Politik
Topic: BENARKAH DAP MENGHINA HUKUM ISLAM...???
Replies: 26
Views: 2203

dulu dan sekaran..

dulu dan sekaran....isu ni top kat laman2 web,facebook,dan blog2...kenape??kenape??akal fikirannya yang cerdik di kuniakan allah...di sia2kan... http://www.youtube.com/watch?v=6bMJZwEwtbQ&feature=related aku ingat lagi dulu amalina ada datang sekolah aku bagi ceramah dan dia sebut pasal pemakan...
Author: asakura_yoe
Wed Aug 08, 2012 5:24 pm
 
Forum: Sembang-Sembang
Topic: dulu dan sekaran..
Replies: 2
Views: 198

Re: BENARKAH DAP MENGHINA HUKUM ISLAM...???

orang tanye dia tak jawab alik duk tuduh belah sana belah sini...pelik aku orang politik ni.... abe nije kata..setahu aku..ko yg dok pusing sana sini..aku dah jawab..karpal yg kata mcm tu..nape plak ko wat pening..kah kah.. dari sudut pahaman aku... tolak konsep Teologi maknanya kita tolak konsep i...
Author: asakura_yoe
Tue Jul 24, 2012 6:19 am
 
Forum: Politik
Topic: BENARKAH DAP MENGHINA HUKUM ISLAM...???
Replies: 26
Views: 2203

Re: BENARKAH DAP MENGHINA HUKUM ISLAM...???

dari dulu sampai la ni... duk sebut spin,putar,pusing,buanh keras,naik angin,panas hati..tang mane dia nampak pun xtahu...pelik aku orang politik ni. orang tanye dia tak jawab alik duk tuduh belah sana belah sini...pelik aku orang politik ni.... dari sudut pahaman aku... tolak konsep Teologi maknany...
Author: asakura_yoe
Fri Jul 20, 2012 5:30 am
 
Forum: Politik
Topic: BENARKAH DAP MENGHINA HUKUM ISLAM...???
Replies: 26
Views: 2203

Re: BENARKAH DAP MENGHINA HUKUM ISLAM...???

maknanya dap xnak negara islam....anuar ibrahim pun xnak negara islam gak...pas nak negara islam ke tak??? macam mn nak laksanakan hukum hudud kalau xnak negara islam?? sekaran ni kita nak negara kita ditakbir dengan cara islam..ikut panduan al quran hadis dan sebagainya..kalau keling dah tolak mak...
Author: asakura_yoe
Mon Jul 16, 2012 1:17 am
 
Forum: Politik
Topic: BENARKAH DAP MENGHINA HUKUM ISLAM...???
Replies: 26
Views: 2203

Re: BENARKAH DAP MENGHINA HUKUM ISLAM...???

" Saya menentang apa sahaja bentuk penubuhan negara yang berkonsepkan Teologi ( Negara Beragama ) saya menolak negara ini ditadbir mengikut agama Kristian, Budha, hindu dan juga Islam.. Saya menjunjung Perlembagaan Negara malaysia dan akan mempertahankannya sampai bila2.. jika mereka inginkan ...
Author: asakura_yoe
Sun Jul 15, 2012 12:10 am
 
Forum: Politik
Topic: BENARKAH DAP MENGHINA HUKUM ISLAM...???
Replies: 26
Views: 2203

Re: Sejarah Umno Dulu..

ni nak tanya ni...kalau pembangkan menang pru kali ni sape jadi pedana menteri..anuar ibrahim ke?? salam..soklan ko tu..ko kena pergi tanya ahli tertinggi PR..aku hanya politik letak isu isu..untuk orng baca dan menilai..siapa jd PM..bagi aku tak kisah asalkan ikut syariat islam...aku salah seorang...
Author: asakura_yoe
Fri Jul 13, 2012 5:10 pm
 
Forum: Politik
Topic: Sejarah Umno Dulu..
Replies: 6
Views: 373

Re: BENARKAH DAP MENGHINA HUKUM ISLAM...???

" Saya menentang apa sahaja bentuk penubuhan negara yang berkonsepkan Teologi ( Negara Beragama ) saya menolak negara ini ditadbir mengikut agama Kristian, Budha, hindu dan juga Islam.. Saya menjunjung Perlembagaan Negara malaysia dan akan mempertahankannya sampai bila2..jika mereka inginkan j...
Author: asakura_yoe
Fri Jul 13, 2012 4:59 pm
 
Forum: Politik
Topic: BENARKAH DAP MENGHINA HUKUM ISLAM...???
Replies: 26
Views: 2203

Re: Sejarah Umno Dulu..

ni nak tanya ni...kalau pembangkan menang pru kali ni sape jadi pedana menteri..anuar ibrahim ke??
Author: asakura_yoe
Thu Jul 12, 2012 10:01 am
 
Forum: Politik
Topic: Sejarah Umno Dulu..
Replies: 6
Views: 373
Next

Return to advanced search