Search found 2691 matches

Return to advanced search

Re: Celcom terbest kat Malaysia?

by asakura_yoe ¦ Sat Aug 29, 2015 11:58 am ¦ Forum: Sembang-Sembang ¦ Topic: Celcom terbest kat Malaysia? ¦ Replies: 10 ¦ Views: 1287

salam,...
aku asal murah semua pakai...celcom bil mahal lah
:m095:

Re: Salam Perkenalan Semua Forumer...

by asakura_yoe ¦ Mon Aug 24, 2015 8:25 pm ¦ Forum: KampungFM / Forum Central New Member ¦ Topic: Salam Perkenalan Semua Forumer... ¦ Replies: 2 ¦ Views: 1079

salam,
selamat datang wantrader,
terima kasih kerana join kitorang,
jom lah kongsi benda yg beguna kat sini,
jangan malu jgn segan
xde sape nak marah kat forum ni

Re: Hidupkan Kembali Forum KampungFM

by asakura_yoe ¦ Wed Aug 19, 2015 10:24 am ¦ Forum: Cadangan & Komen ¦ Topic: Hidupkan Kembali Forum KampungFM ¦ Replies: 4 ¦ Views: 1868

salam,
topik cadangan tahun 2014 sekaran dah tahun 2015,so sape lagi ade on forum tolong balas topik kita hidupkan balik forum ni,aku rindu benda2 yg di kongsi dalam ni,asyik tgk watsup,fb twiter je,aku dah naik boring.admin kena main peranan banyak ni

:m019:

besemangat waja

Re: Isu Semasa - Wanita Anggap Diri Pahlawan Silam

by asakura_yoe ¦ Sun Oct 14, 2012 10:16 am ¦ Forum: Isu Semasa ¦ Topic: Isu Semasa - Wanita Anggap Diri Pahlawan Silam ¦ Replies: 3 ¦ Views: 608

comelnye dia..... :m042: :m042: :m042: :m042: :m042:

Re: BENARKAH DAP MENGHINA HUKUM ISLAM...???

by asakura_yoe ¦ Wed Aug 15, 2012 5:07 am ¦ Forum: Politik ¦ Topic: BENARKAH DAP MENGHINA HUKUM ISLAM...??? ¦ Replies: 26 ¦ Views: 3983

letih main ga taik politik ni.... nak bandingkan ore dengan dia,....xpo lah bui ke dia... ni ade cerita baru kapal sing nak singkir pas kalau laksana wudud ni guano kiro...timbalan musyidin pas oyak gapo?? ni lah kalau jenis yang xpandang masa depe...xtahu arah mane ?? nok oyak ko abe nije lah...de...

dulu dan sekaran..

by asakura_yoe ¦ Wed Aug 08, 2012 5:24 pm ¦ Forum: Sembang-Sembang ¦ Topic: dulu dan sekaran.. ¦ Replies: 2 ¦ Views: 458

dulu dan sekaran....isu ni top kat laman2 web,facebook,dan blog2...kenape??kenape??akal fikirannya yang cerdik di kuniakan allah...di sia2kan... http://www.youtube.com/watch?v=6bMJZwEwtbQ&feature=related aku ingat lagi dulu amalina ada datang sekolah aku bagi ceramah dan dia sebut pasal pemakan...

Re: BENARKAH DAP MENGHINA HUKUM ISLAM...???

by asakura_yoe ¦ Tue Jul 24, 2012 6:19 am ¦ Forum: Politik ¦ Topic: BENARKAH DAP MENGHINA HUKUM ISLAM...??? ¦ Replies: 26 ¦ Views: 3983

orang tanye dia tak jawab alik duk tuduh belah sana belah sini...pelik aku orang politik ni.... abe nije kata..setahu aku..ko yg dok pusing sana sini..aku dah jawab..karpal yg kata mcm tu..nape plak ko wat pening..kah kah.. dari sudut pahaman aku... tolak konsep Teologi maknanya kita tolak konsep i...

Re: BENARKAH DAP MENGHINA HUKUM ISLAM...???

by asakura_yoe ¦ Fri Jul 20, 2012 5:30 am ¦ Forum: Politik ¦ Topic: BENARKAH DAP MENGHINA HUKUM ISLAM...??? ¦ Replies: 26 ¦ Views: 3983

dari dulu sampai la ni... duk sebut spin,putar,pusing,buanh keras,naik angin,panas hati..tang mane dia nampak pun xtahu...pelik aku orang politik ni. orang tanye dia tak jawab alik duk tuduh belah sana belah sini...pelik aku orang politik ni.... dari sudut pahaman aku... tolak konsep Teologi maknany...

Re: BENARKAH DAP MENGHINA HUKUM ISLAM...???

by asakura_yoe ¦ Mon Jul 16, 2012 1:17 am ¦ Forum: Politik ¦ Topic: BENARKAH DAP MENGHINA HUKUM ISLAM...??? ¦ Replies: 26 ¦ Views: 3983

maknanya dap xnak negara islam....anuar ibrahim pun xnak negara islam gak...pas nak negara islam ke tak??? macam mn nak laksanakan hukum hudud kalau xnak negara islam?? sekaran ni kita nak negara kita ditakbir dengan cara islam..ikut panduan al quran hadis dan sebagainya..kalau keling dah tolak mak...

Re: BENARKAH DAP MENGHINA HUKUM ISLAM...???

by asakura_yoe ¦ Sun Jul 15, 2012 12:10 am ¦ Forum: Politik ¦ Topic: BENARKAH DAP MENGHINA HUKUM ISLAM...??? ¦ Replies: 26 ¦ Views: 3983

" Saya menentang apa sahaja bentuk penubuhan negara yang berkonsepkan Teologi ( Negara Beragama ) saya menolak negara ini ditadbir mengikut agama Kristian, Budha, hindu dan juga Islam.. Saya menjunjung Perlembagaan Negara malaysia dan akan mempertahankannya sampai bila2.. jika mereka inginkan ...