Search found 2267 matches

Return to advanced search

Re: Gempar! Hantu muncul dalam video seks part

by Mr.Puaka ¦ Mon May 09, 2011 9:25 am ¦ Forum: Politik ¦ Topic: Gempar! Hantu muncul dalam video seks part ¦ Replies: 42 ¦ Views: 2481

10 soalan ini umno perlu jawab. Jangan bagi alasan. Jawab kalau berani. 1. Eskay kata hanya dia memiliki salinan tunggal video terbabit. Telah dia serahkan kepada polis. Tetapi kenapa rakaman video itu boleh tersebar keluar? Adakah pdrm sendiri yang sebarkan? Jika ya, adakan pdrm akan dakwa diri me...

Re: Rakaman aksi seks pemimpin utama pembangkang?

by Mr.Puaka ¦ Mon May 09, 2011 9:22 am ¦ Forum: Politik ¦ Topic: Rakaman aksi seks pemimpin utama pembangkang? ¦ Replies: 114 ¦ Views: 6089

Singgah kejap..

8-) Woo... lama tak join korang... panas jugak isu video ni kt sini.. Sapa yang tak percaya individu dalam video Anwar? Jangan buta perut la.. Nak CD Full version pun ado ni.. HD lagi... Hahahahahaha

Re: Asalamulaikum, salam perkenalan..

by Mr.Puaka ¦ Sun Oct 31, 2010 5:00 pm ¦ Forum: KampungFM / Forum Central New Member ¦ Topic: Asalamulaikum, salam perkenalan.. ¦ Replies: 10 ¦ Views: 745

Wasalam..selamat datang ke forum kampungfm.com. Jangan segan silu untuk berkongsi sebarang idea yang ada di dalam benak fikiran anda.. :D

Re: Buat Warga Felda..

by Mr.Puaka ¦ Tue Aug 17, 2010 4:58 pm ¦ Forum: Politik ¦ Topic: Buat Warga Felda.. ¦ Replies: 49 ¦ Views: 3036

Mana artikel saman Suara Keadilan, wan azizah bla bla bla.. Blog korang tk siarkan ke sedara?

Azlina Jailani telah menang di Mahkamah. http://cikwiduri.files.wordpress.com/2008/04/lina-murtad.jpg?w=338&h=251 mereka tak akan menang kerana melawan Allah, mereka hanya menang sementara di dunia… sapa yg lebih berkuasa…. sama-samalah kita berdoa agar kita, generasi kita dan semua Islam yg ada...

Re: Mulut "BUSUK" Ezam Sesumpah Hina TGNA

by Mr.Puaka ¦ Sat Jul 31, 2010 6:41 am ¦ Forum: Politik ¦ Topic: Mulut "BUSUK" Ezam Sesumpah Hina TGNA ¦ Replies: 6 ¦ Views: 770

Orang kutuk TGNA tkleh..berdosa.. haram.. tapi yang aneh setiap ceramah PAS maki hamun menteri-menteri dan perdana menteri serta kerajaan halal.. Aneh pemikiran totok PAS ni..

Re: Sejarah Perhubungan PAS dan UMNO

by Mr.Puaka ¦ Sat Jul 31, 2010 6:25 am ¦ Forum: Politik ¦ Topic: Sejarah Perhubungan PAS dan UMNO ¦ Replies: 9 ¦ Views: 1011

salam..kah kah kah..sebab kes dalaman tu jew..woii..ko takyah autar la..so skang..juak ko dok laung2 balik hal ni..sebab ape..try bagi sejarah skit..kah kah kah..juak ko owg takda sowg pon berani nafikan masa tu..tendang PAS sebab ko owg dah kuat..bila dah lemah..laungkan lagi hal kerajan perpaduan...

Re: PAS Kelantan Nak Songlkap Duit Derma Masjid?

by Mr.Puaka ¦ Sat Jul 31, 2010 6:22 am ¦ Forum: Politik ¦ Topic: PAS Kelantan Nak Songlkap Duit Derma Masjid? ¦ Replies: 5 ¦ Views: 821

salam..sebelum ko berapi tu..aku nak ko baca ni..PMBK tu bawah kerajaan PAS..so apa lak TS tu takut nak bagi..dan seprti post ko tu..kata songlap..haishh..bukan fitnah ke tu..kita tuan rumah..so bagi la kalo niat baik..mesti ada black and white..kalo songlap..baru la ko boleh berapi kat sini..dan j...

Re: Kongsikan Model Terkini Handphone di Pasaran

by Mr.Puaka ¦ Sat Jul 31, 2010 6:17 am ¦ Forum: Handphone & Gedgets ¦ Topic: Kongsikan Model Terkini Handphone di Pasaran ¦ Replies: 25 ¦ Views: 1835

Samsung Galaxy-S http://img.gsmarena.com/vv/bigpic/samsung-galaxy-s.jpg General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G Network HSDPA 900 / 1900 / 2100 Announced 2010, March Status Available. Released 2010, June Size Dimensions 122.4 x 64.2 x 9.9 mm Weight 119 g Display Type Super AMOLED capaciti...

Re: salam kenalan (Fai)

by Mr.Puaka ¦ Thu Jul 29, 2010 3:03 pm ¦ Forum: KampungFM / Forum Central New Member ¦ Topic: -------------- ¦ Replies: 9 ¦ Views: 693

Selamat datang ke kelab skodeng... ada apa-apa jangan malu-malu tanya Nije..