User Information
Username:
Password:
We are a free and open
community, all are welcome.
Click here to Register
Navigator
TOPIK TERKINI
Jawatan Kosong Guru Al-Quran (RM2800) Malaysia,Brunei,S'pore
by: Aqila
Fri May 22, 2015 9:21 am
View latest reply...

Kerja di Rumah (RM2500) Penterjemah English<>Malay/Arab/Cina
by: AinKaoruWong
Thu May 21, 2015 9:43 am
View latest reply...

Kursus Pelaburan Emas (SpotGold & Public Gold) @ KLGoldShop.
by: AinKaoruWong
Wed May 20, 2015 4:23 pm
View latest reply...

PartTime(RM3700) Cikgu Bahasa Inggeris/Arab/Mandarin/Jepun
by: AinKaoruWong
Wed May 20, 2015 9:30 am
View latest reply...

Kelas B.Inggeris (Dewasa) Klang,Seremban,Puchong,ONLINE
by: AinKaoruWong
Tue May 19, 2015 4:33 pm
View latest reply...

Kereta Sewa Shah Alam
by: sksportcar
Tue May 19, 2015 12:12 pm
View latest reply...

Homestay Kota Bharu
by: sksportcar
Tue May 19, 2015 12:11 pm
View latest reply...

Khidmat Terjemahan Melayu - Inggeris , 5 sen shj ! (BI - BM)
by: AinKaoruWong
Tue May 19, 2015 9:06 am
View latest reply...

Jawatan Kosong Guru Tuisyen / Cikgu Home Tuition (RM3200)
by: AinKaoruWong
Mon May 18, 2015 9:02 am
View latest reply...

Kursus Asas Pelaburan Bursa Saham ( RM69 ! ) & Tips Saham Ka
by: AinKaoruWong
Thu May 14, 2015 4:18 pm
View latest reply...

Xgene Cream | Ada KKM | Formula Pakar Sakit Tuan | Zakar Big
by: hebatpower
Mon May 04, 2015 11:03 pm
View latest reply...

Formula Pherazone | Wangian Pheromones | Pemikat | Hubungan
by: hebatpower
Mon May 04, 2015 11:02 pm
View latest reply...

Kailin Ikiss | Mempercepatkan Ghairah Wanita Dan Hormon Cer
by: hebatpower
Mon May 04, 2015 11:01 pm
View latest reply...

Lure For Him | Pheromones | Semburan Pengoda | Wangian Cint
by: hebatpower
Mon May 04, 2015 11:00 pm
View latest reply...

Murahnya! 28 sen je?!
by: Hakim Majistret
Wed Apr 29, 2015 6:26 pm
View latest reply...

Asal quota aku makin banyak ?
by: Orkid Biru
Sat Apr 25, 2015 12:02 am
View latest reply...

Samsung S6 byk demand sampai tak cukup stock ?
by: human5good
Wed Apr 22, 2015 7:28 pm
View latest reply...

Nak beli smartphone!
by: Hakim Majistret
Tue Apr 21, 2015 4:50 pm
View latest reply...

telco yg talian terbaik!?
by: Hakim Majistret
Tue Apr 21, 2015 4:48 pm
View latest reply...

Gosip Artis - Asmidar Makin 'Hot'
by: Hakim Majistret
Tue Apr 21, 2015 4:46 pm
View latest reply...

Vgrip Serum | Cara Mudah Ketatkan Faraj | Sepantas 5 Minit |
by: hebatpower
Fri Apr 17, 2015 11:31 pm
View latest reply...

Penapis air outdoor Dr Jabbar murah
by: wanzarif
Sun Mar 29, 2015 3:42 pm
View latest reply...

Water Dispenser 3 Fungsi Murah Dr Jabbar +FREE Filter
by: wanzarif
Sat Mar 28, 2015 11:05 pm
View latest reply...

kredit habis, data plan pun habis.
by: BBphire
Fri Mar 27, 2015 2:56 pm
View latest reply...

Online Users

In total there are 6 users online :: 1 registered, 0 hidden and 5 guests.

Most users ever online was 47 on Sat Jul 12, 2014 11:41 am

Registered users: Google [Bot] based on users active over the past 5 minutes

Last Online
In order to view the online list you have to be registered and logged in.



We are a free and open
community, all are welcome.

Click here to Register

Iklan 125x125 px

Kantoi Seks Dgn Isteri Orang Lain(Doggie Skill)

Perbincangan Isu-Isu Semasa Di Sekeliling Kita.

Moderator: nije

Forum Rules
Anda tidak tahu cara untuk mendaftar? Sila lihat DI SINI
Anda sudah mendaftar dan masih baru? Kenalkan diri DI SINI
Sila lihat peraturan KampungFM sebelum memulakan sesuatu topik DI SINI
Tutorial menggunakan forum seperti memasukkan gambar berada DI SINI
Kongsi page ini bersama rakan anda di Facebook
IKLAN

PostAuthor: nije » Thu Feb 03, 2011 9:43 am

Assalamualaikum wr wb,

Nor Aishah Binti Samah,

Saya ingin memaklumkan bahawa seorang Pembantu Am Rendah di organisasi pihak Puan telah melakukan perbuatan sumbang dan memalukan masyarakat. Nama beliau ialah Rosli Bin Alias dari Centre For Foundation Studies In Science.

Pada pukul 2.am malam tadi 2 Februari 2011, pasangan Rosli Alias yang merupakan Pengerusi Rukun Tetangga dan Ketua UMNO, Puchong Perdana, telah ditangkap oleh masyarakat disini. Ketika ditangkap bersama pasanganya yang juga merupakan isteri saya, beliau sedang bersetubuh dalam keadaan posisi dari belakang. Beliau, Rosli juga mengugut untuk membunuh saya disaksi oleh anak perempuan saya yang berumur 18 tahun.

Bagaimana pun beliau sering mendakwa mempunyai hubungan baik dengan pihak berkuasa dan polis, meluru pergi ke Balai Polis Bukit puchong untuk membuat "laporan".

Beberapa minit kemudian masyarakat yang menangkapnya juga membuat laporan di balai polis yang sama. Ketika di Balai Polis beliau sengaja berpeluk cium didepan khalayak ramai untuk membangkitkan kemarahan orang ramai dan menunjukkan keberaniannya yang "luar biasa"

Saya membuat laporan ini agar pihak Universiti Melaya mengambil tindakan terhadap beliau kerana memalukan. Beliau juga sering memberitahu orang, bahawa beliau adalah kakitangan pensyarah. Sokongan masyarakat terhadap terhadap UMNO di sini, diambil kesempatan oleh Tuan Pengerusi Rukun Tetangga ini untuk melempiaskan nafsu luar biasanya kepada isteri orang.

Saya sempat mengambil gambar dan akan menunjukkan kepada Puan jika diperlukan. Kes ini juga menyebabkan image UMNO tercalar di mata masyarakat. Saya juga ahli UMNO sebelum ini.

Saya boleh membawa anak perempuan saya dan masyarakat sebagai saksi. Jika inginkan maklumat lanjut boleh terus menghubungi saya Alangzizsham 019 3501242.

Berita kehilangan isteri saya sebelum ini terjawab. Kehilangannya rupanya dipangkuan Rosli

Yang Benar
Selebihnya korang baca DISNI


sumber di sini
Belajar dari pengalaman adalah guru yang paling baik. Jatuh pada lubang yang sama adalah suatu kebodohan.


Image
User avatar
nije
Moderator
Moderator
 
Age: 32
Posts: 5935
Mood: Bored
Joined: Wed Oct 21, 2009 12:32 pm
Location: subag jaya usj..The Redland a.k.a Tanah Merah


WARNING

Topik ini mempunyai 6 balasan



Anda mesti menjadi ahli KampungFM untuk melihat balasan topik.


or


Kongsi page ini bersama rakan anda di Facebook
IKLAN

Similar topics


Return to Isu Semasa

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests